AKER KİMYA

GIDA KATKI VE KİMYASALLARI

PORTAKAL EKSTRAKTI

Portakal ekstraktı, bitkinin kabuk kısımlarından elde edilmektedir.

Favoriler

PORTAKAL EKSTRAKTI ÖZELLİKLERİ

Açık sarı renginde sıvı formdadır.

Karakteristik bir kokusu vardır.

 

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

CAS NO: 8028-48-6

EC NO: 307-891-8 / 232-433-8

KİMYASAL ADI: Portakal Ekstraktı, Orange Extract, Tatlı Portakal Yağı

PH: 4,0-6,0

ÖZGÜL AĞIRLIK: 0,9- 1.03 g/cm³

 

KULLANIM ALANLARI

Gıda sektöründe; şekerlemelerde, hamur işlerinde, bisküvilerde, içeceklerde, biralarda vb. kullanılır.

Kozmetik sektöründe, saç derisini beslemek, nemlendirmek, saç tellerini güçlendirmek için kullanılır.

Kas gevşetici özelliği nedeniyle ilaç ve kremlerde kullanılır.

Sindirim sistemini düzenlemek, vücudu toksinlerden ayırmak için ilaçlarda kullanılır.

Doğal bir antidepresandır.

Cilt bakımında, kollajen üretimini arttırmak için ve cildi beslemek için kullanılır.

Akne tedavisinde kullanılır.

Gıda takviyesi olarak kullanımı mevcuttur.

Bağışıklığı geliştirmekte yardımcı olur.

Portakal ekstraktı, astım ve zatürre için bitkisel bir ilaçtır.

Yüz maskeleri ve peeling gibi temizleme ürünlerinde kullanılır.

 

AMBALAJ

20 kg bidonlar halindedir.

 

DEPOLAMA

Serin ve kuru bir alanda muhafaza ediniz.